Телеведуча шоу "Le Маршрутка" Леся Нікітюк публічно обмінялася люб'язностями зі співачкою Олею Поляковою. "Розмову по душах" зірки провели на сторінці телеведучої в соцмережі Instagram.

У публікації Леся Нікітюк розповіла, що відсвяткувала День Народження і вирішила зробити свято своєї мрії. Також зірка не забула і пожартувати зазначивши, що для ідеального свята їй не вистачало лише концерту Вєрки Сердючки.

Читайте Знай в Google News!

"Цього року вирішила зробити День народження своєї мрії... будинок, салат шуба, рідні та близькі... не вистачало звичайно Віри Сердючки, але в наступному році.. Ех утнемо вечеруху. Всім ще раз спасибі за коментарі та привітання! Люблю" - написала Леся Нікітюк.

До публікації Леся Нікітюк додала кілька фотографій, де вона позує сидячи на галявині в оточенні повітряних кульок і квітів, а поруч сидить її улюблений песик.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

У коментарях до публікації користувачі стали вітати телеведучу зі святом. Серед них відзначилася і популярна співачка Оля Полякова.

"Щас модно Полякову на др замовляти. Ти ж модна Леся!"- написала Оля Полякова.

Леся Нікітюк не стала мовчати і відповіла співачці, що вона була на її святі в минулому році.

"Полякова того року була.. є відео" - відповіла Леся Нікітюк.

коментарі до публікації Лесі Нікітюк: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дантес крутив роман з Нікітюк? Чоловіка Дорофєєвої "викрили" у прямому ефірі

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк повернулася до рідної домівки

Також, "Знай.uа" писав, що іменинниця Леся Нікітюк знайшла в густих лісах міцних чоловіків і гриби