"Оселедець під шубою" є обов'язковою прикрасою будь-якого святкового столу. Українці дуже добре знають рецепт цієї страви, проте існує кілька секретів, які допоможуть його поліпшити.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСекрети приготування "Оселедця під шубою" опублікували у виданні "Так просто".
Читайте Знай в Google News!
Приготувати цю страву не складно, проте у кожної господині смак "Оселедця під шубою" помітно відрізняється. У зв'язку з цим кулінари вирішили розібратися, як зробити даний салат гарантовано смачним.
1. Не бійтеся експериментувати з інгредієнтами.
У салат можна додати кисле свіже яблуко, солоний огірок, консервований горошок, кукурудзу або авокадо. Також використовують квашену капусту, смажені гриби і моркву по-корейськи.
Крім того існує і вегетаріанський варіант цієї страви, де замість оселедця використовується морська капуста.
2. Використовуйте маринований лук.
Маринована цибуля має приємний кисло-солодкий смак. Він зроблять салат більш вишуканим і смачним. Для маринування цибулю на 15 хвилин потрібно залити невеликою кількістю води і додати ложку оцту.
3. Овочі потрібно натирати дрібної на тертці, а не нарізати кубиками.
В такому випадку салат вийде ніжним, м'яким і добре просочиться. Однак яблука краще нарізати, оскільки при натиранні вони дадуть занадто багато соку.
4. Не використовуйте занадто багато майонезу.
Майонез можна змішати зі сметаною один до одного. Це зробить смак більш м'яким, а саме блюдо менш калорійним і важким.
5. Інгредієнти з соусом потрібно заважати в окремому посуді.
Всі верстви салату потрібно змішувати з соусом окремо, Таким чином для кожного з них можна підібрати оптимальну кількість соусу і салат вийде рівномірним.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що незвичайний пиріг з печерицями і куркою
Як повідомляв портал "Знай.uа", ледачий "медовик" за 30 хвилин
Також, "Знай.uа" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася