Ведучий програми "Світ на виворіт" Дмитро Комаров висловився про менталітет українців. Про це написала користувачка мережі Світлана Лебедєва на сторінці "Ненудна сімейка" у соцмережі Facebook

Жінка опублікувала висловлювання Комарова про те, як він порівняв поведінку європейців і людей з країн пострадянського простору.

Читайте Знай в Google News!

Телеведучий згадав ситуацію в аеропорту Мюнхена, де він стояв у черзі на паспортний контроль. Він підкреслив, що літаки в Київ і Москву відправлялися майже одночасно, а в черзі потрібно стояти близько 40 хвилин. При цьому в аеропорту є швидка лінія для інвалідів.

Раптом він зауважив, що на лінію для інвалідів ломляться здорові люди, проте прикордонник не питає у них документи.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Здогадуєтеся, хто? Чоловік по 10 з кожного з цих двох рейсів я точно нарахував, поки година стояла в черзі. Ну чому? Чому європейцеві не спадає на думку так ганьбитися? А в пострадянських мізках така примітивна хитрод...ість - норма."- помітив Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров, фото: Facebook

Після цього телеведучий розповів, що в Європі не зустрічав хамського ставлення до себе. Також він підкреслив, що європейці поступаються жінкам місця в транспорті, не смітять і не висловлюють постійного невдоволення.

Комаров додав, що люди з пострадянського простору поводяться практично протилежним чином і люблять скаржитися на владу.

"Не паркується на газонах і мочиться в ліфтах. Не через бідність після пікніка в парках і лісах люди залишають сміттєві купи. Депутати не заважають зібрати сміття в пакет і забрати з собою. Вибачте за емоційність і грубуваті вирази. Якась безнадія. Чесно. Хоч не літай в Європу, щоб потім не засмучуватися, і щоб не було соромно. Такі думки. А ось вже прилетів і не дивлячись ні на що розумію, що обожнюю свою країну. Тільки треба нам з вами якось людей перевиховувати. Не всіх, але багатьох." - додав Дмитро Комаров.

Публікація Світлани Лебеді: Facebook

Публікація Світлани Лебеді: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молоденька дружина Комарова зігріла осінь любов'ю

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" стане "батьком" для головного китайського скарбу

Також, "Знай.uа" писав, що дружина Комарова зі "Світу навиворіт" схвилювала українців "вологою" красою