Заслужений доктор України Ольга Голубовська розкритикувала українську медицину. Про це вона заявила в ефірі програми "Ток-шоу №1" на телеканалі "Україна 24".

У студії ток-шоу піднялося питання закупівлі ліків і вакцин для українців. У зв'язку з цим Ольга Голубовська розкритикувала державу за закупівлю неякісних медпрепаратів. У приклад вона навела випадок з ліками від гепатиту.

Читайте Знай в Google News!

"Повертаючись до гепатитів.... У 2016 році, коли ми вже не користувалися інтерферонами, повіддавали гроші державні і через три роки, через півтора року, тільки приходять препарати, де термін придатності закінчується через два тижні. Головні інфекціоністи в регіонах відмовляються це приймати, на них божевільний тиск..." - сказала Ольга Голубовська.

Ольга Голубовська на ток-шоу №1, кадр з відео: YouTube

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього медик звернулася до влади і закликала припинити використовувати медицину в політичних цілях.

"Досить політизувати таку галузь як медицина. Нам зараз потрібно з вами всім врятуватися взагалі, дожити до квітня місяця" - додала Ольга Голубовська.

Також Голубовська розкритикувала уряд за звільнення медиків під різними приводами і звинуватила представників влади в корупції.

"Досить обзивати всіх корупціонерами просто тому, що люди дійсно втомилися від цієї корупції, і якщо когось назвати корупціонером, вони це сприймають. Хоча це далеко не так. Я, наприклад, вважаю, що ви цими міжнародними закупівлями взяли нашу корупцію і перевели на міжнародний рівень. Ось і все! При цьому знизивши якість вступників препаратів в країну."- висловилася Ольга Голубовська.

У студії, крім експертів, також був присутній і міністр охорони здоров'я Максим Степанов, який уважно вислухав критику медика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що за Україну про вакцину Путіна вже все сказав Захід

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці почали масово проходити тест на Covid-19

Також, "Знай.uа" писав, що доктор Комаровський сказав, Хто ніколи не захворіє на коронавірус