З печінки можна приготувати безліч цікавих страв, які відмінно доповнять будь-який гарнір. Однак з цього продукту також можна зробити і самостійну закуску.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ виданні "Пательня" опублікували простий і швидкий рецепт закусочних печінкових кульок.
Читайте Знай в Google News!
Якщо ви не любите печінку, то рецепт можна адаптувати і приготувати закуску на основі м'ясного паштету. Але все ж бажано доповнити блюдо оригінальною начинкою. В даному випадку використовуються яблука, оскільки вони відмінно доповнюють печінку.
Для приготування закусочних кульок з печінки необхідно підготувати інгредієнти:
- Печінка -200 г,
- Цибуля -1 шт.,
- Яблука -2 шт.,
- Зелень петрушки -1 пучок,
- Масло для смаження,
- Гранат і маслини для обробки,
- Сіль і чорний мелений перець за смаком
Спосіб приготування:
1. Необхідно вимочити і порізати печінку. Після цього її потрібно обсмажити в соняшниковій олії. В процесі обсмажування до печінки потрібно додавати дрібно нарізану цибулю. Далі печінку потрібно посолити і поперчити і після обсмажування подрібнити в блендері.
2. Яблука потрібно порізати на невеликі шматочки у формі кубиків.
3. Отриманий паштет потрібно розділити на невеликі порції і в кожну з них покласти по шматочку яблука. Порції паштету з яблуками скачати в кульки.
4. Поставити блюдо в холодильник на кілька хвилин. Прикрашати кульки можна зеленню, зернами граната і маслинами.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, запікаємо курку з овочами в банку
Як повідомляв портал "Знай.uа", простий десерт, від якого не виросте " попа Кардашьян"
Також, "Знай.uа" писав, унікальний рецепт " рибних хвостиків"