В Івано-Франківську помер видатний викладач. Про це розповіли на сторінці Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 18 жовтня у Франківську пішов з життя завідувач кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, доктор технічних наук, професор Костишин Володимир Степанович.

Читайте Знай в Google News!

Про причини передчасної смерті Володимира Костишина інформації не повідомляли. У момент смерті йому було 63 роки.

Костишин Володимир Степанович, фото: Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Ректорат, викладачі та студенти Інституту архітектури, будівництва та енергетики, висловили співчуття про втрату рідним і близьким професора.

"З сумом і скорботою поділяємо біль і тугу з приводу важкої, непоправної втрати. Нехай Опіка Всемогутнього Бога полегшить гіркоту втрати, а наші молитви і щирі співчуття полегшать сімейне горе. Нехай небо стане йому домом... " - зазначено в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині коронавірус обірвав життя вчительки

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві помер світило Пономарів

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові попрощалися з легендарним поетом та другом Стуса