Походи у гори нерідко закінчуються для туристів, навіть досвідчених, неприємностями. Цього разу не пощастило туристу з Києва, повідомляють у пошуково-рятувальному відділенні у селищі Ворохта.

Як зазначається, 30-річний киянин під час сходження у Карпатах травмував ногу та не зміг продовжити підйом. Це сталося приблизно о16:00 неподалік від озера Несамовитого. Молодому чоловікові знадобилася допомога рятувальників, самостійно повернутися донизу він не міг.

На вказане місце вирушили рятувальники. Вони знайшли чоловіка приблизно о 17:30, надали йому першу домедичну допомогу та допомогли йому дістатися до спортивної бази Заросляк. Госпіталізація постраждалому не знадобилася.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
ДСНС в Івано-Франківській області

Рятувальники нагадують туристам, що в горах слід бути вкрай обережними та уважними, і не нехтувати правилами особистої безпеки. Помилка у горах може коштувати вам життя.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що подружжя-ведучі відшукали несамовите озеро, диво інженерії та будиночки для хоббітів у Карпатах.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Карпатах підписали гори заради туристів - "Святі люди!"

Також портал Знай.uа писав, що українці спіймали шахрая, який торгував липовими квитками в "Межигір'ї" - "При Януковичі такого не було!"