Котлети є однією з найпоширеніших страв на столах українців, адже вони дуже смачні і просто готуються. Однак навіть ця страва має свої секрети.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ виданні "Кулінарочка" опублікували правила, дотримуючись яких будь-які котлети стануть неймовірно смачними.
Читайте Знай в Google News!
Як правило, котлети-це м'ясна страва з фаршу. Однак готувати їх можна з різних інгредієнтів: печінка, риба, капуста, картопля, морква, кабачки та інші.
Котлети прийнято смажити на сковорідці, проте їх також можна готувати на пару або в духовці.
Зазначені правила приготування підійдуть для будь-яких котлет:
1. Фарш краще готувати з декількох сортів м'яса. Необхідно вміло підбрати комбінацію, що допоможе досягти неповторного смаку.
2. Фарш найкраще робити в м'ясорубці. Його ні в якому разі не можна заморожувати інакше м'ясо втратить свою ніжність.
3. Класичні котлети роблять з додаванням хліба. Найкраще використовувати підсушений хліб. Замочувати хліб краще в молоці.
4. У фарш обов'язково потрібно додати цибулю пропущений через м'ясорубку. Це додасть м'ясу ніжності і соковитості.
5. У кожну котлету, перед приготуванням потрібно маленький шматочок вершкового масла.
6. Також в фарш можна додати збиті яєчні білки. Це допоможе котлетам краще триматися разом і зробить їх смачніше.
7. Щоб котлети стали повітряними, необхідно відбити фарш. Також цю процедуру можна замінити змішуванням фаршу протягом 10-15 хвилин.
8. Якщо котлети готують на сковорідці, спершу її потрібно розігріти з соняшниковою олією. Також потрібно завжди накривати їх кришкою, так котлети збережуть свій сік.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що томатний сік в домашніх умовах
Як повідомляв портал "Знай.uа", соковита відбивна зі свинини з апетитною сирною скоринкою
Також, "Знай.uа" писав, як правильно приготувати каші з різних круп без "згустків" і з нормальним смаком