В Івано-Франківську опалювальний сезон затримається на два тижні. Про це повідомила місцева влада. Як з'ясувалося, причиною такої затримки є зношеність труб. Про це говорили на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Депутати проголосували за початок опалювального сезону в місті. З 19 жовтня почнуть запускати котельні і подавати тепло в будинки франківчан. У понеділок або у вівторок тепло вже повинно буде надійти в будинки городян.

Крім того, обговорювалося питання зношеності труб, по яких гаряча вода надходить в будинки франківчан. Тому на сьогодні є багато питань щодо постачання тепла в квартири. Під час засідання йшлося і про те, що у жителів міста в будинках змінюються труби, але не скрізь жителі погоджуються провести такі ремонти. Тому підключення будинків до тепла затягнеться на два тижні.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Україні вже найближчими днями стартує опалювальний сезон. Його початок залежить від того, яка температура повітря буде за вікном українців і що вирішить місцева влада.

Також Знай писав, що опалювальний сезон у Києві розпочнеться у п'ятницю, 16 жовтня. Кличко зазначив, що столиця прийняла таке рішення у зв'язку з середньодобовою температурою і прогнозами синоптиків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що відповідний закон за номером 3991 був прийнятий Верховною Радою в середині вересня і підписаний президентом Володимиром Зеленським на початку жовтня. Відповідно до цього Закону, кожній родині доведеться платити за комуналку більше, причому в ряді випадків збільшення витрат може досягати 500 гривень.