У Франківську школярів відправлять на канікули. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків в ефірі Радіо "Західний полюс".

Повідомляється, що Руслан Марцінків вирішив оголосити канікули для школярів в Івано-Франківську з 23 по 27 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Раніше мер говорив, що з 15 жовтня учні шкіл в Івано-Франківську продовжуватимуть навчання без канікул через те, що навчальний рік розпочався з середини вересня.

Руслан Марцінків, кадр з ефіру на радіо Західний полюс: Facebook

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Марцінків заявив, що на рівні ОДА і на рівні міста чиновники прийняли однакове рішення, що в області діти навчаються поки є можливість, але з 23 по 27 жовтня в школах введуть карантин.

"До кінця року ми ще повчимося на дистанційному навчанні. Не хочеться прогнозувати, але можлива зупинка всього. На моє переконання, ми не в рівних умовах. Ми були в "червоній зоні", тому у нас не було нормального навчання десь чотири тижні. Тому ми прийняли рішення, якщо можемо, то будемо вчитися. Якщо ми маємо можливість вчитися хоча б три-чотири дні, то я вважаю, що будемо вчитися" - сказав Руслан Марцінків.

Міський голова Руслан Марцінків на Найтеплішому! #меручетвер

Geplaatst door Радіо «Західний полюс» op Woensdag 14 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленьких харків'ян змусять ходити в школу на канікулах

Як повідомляв портал "Знай.uа", власниця елітної школи розкрила правду про дітей Зеленського

Також, "Знай.uа" писав, що хворі коронавірусом вчителі відправили запорізьких школярів по домівках