На Вінниччині жінка залишила маленьких дітей у хліві серед сміття. Про це розповіли в анонсі шоу "Стосується кожного" на телеканалі "Інтер".

Повідомляється, що на початку вересня поліцейські Вінниччини в одному з сіл знайшли двох Голодних малолітніх дітей, які перебували в сараї серед сміття.

Читайте Знай в Google News!

Мамою дітей виявилася 28-річна Олена Вієцька, яка переїхала в село до коханого кількома днями раніше.

"Довгий час шукала такого чоловіка, як він, і нарешті знайшла"-каже Олена Вієцька.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Олена Вієцька, кадр з відео: Стосується кожного

Мати чоловіка відразу не взлюбила Олену і була проти відносин жінки з її сином. Їй не подобався спосіб життя Олени і її ставлення до власних дітей.

"Вона дітей на чужих людей покидала, за ними не дивилася і за неї соціально все взялося" - сказала мама чоловіка.

Відразу після інциденту у жінки відібрали дітей. Однак пізніше їх повернули, за умови, що Олена повернеться в рідні краї, в Черкаську область, звідки і приїхала до коханого.

В ефірі програми Олена спробує пояснити свій вчинок і спробує знайти спільну мову з мамою коханого чоловіка.

«САРАЙ ДЛЯ НЕПОТРІБНИХ ДІТЕЙ»

«САРАЙ ДЛЯ НЕПОТРІБНИХ ДІТЕЙ» — дивіться сьогодні о 18:00 на «Інтері». На початку вересня серед сміття та мотлоху поліцейські Вінниччини виявили зачинених у сараї двох голодних малолітніх дітей. Разом з двома маленькими синами 28-річна Олена Вієцька переїхала до співмешканця в село десять днів тому. Втім, мати співмешканця була проти нових стосунків сина. Їй не подобався ані спосіб життя майбутньої невістки, ані її ставлення до рідних дітей. Одразу після інциденту, дітей вилучили. Але за кілька днів повернули, за умови, що Олена повернеться на рідну Черкащину. У студії «Стосується кожного» мама дітей із сараю спробує пояснити свій вчинок та довести матері свого нареченого, що теж має право на жіноче щастя.

Geplaatst door «Стосується кожного» op Dinsdag 13 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Хмельниччині мати жорстоко побила 4-річну дівчинку

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві горе-мати кинула дитину під колеса машини

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром онук-нелюд перетворив життя бабусі на пекло заради пенсії