Жителі Івано-Франківська не задоволені реставрацією історичної будівлі. Про це розповіли у виданні "Галка".

Повідомляється, що у Франківську місцеві жителі вже вдруге звернули увагу на реставрацію будівлі по вулиці Тарнавського.

Читайте Знай в Google News!

Багато хто говорить, що будинок поступово втрачає свій дореставраціонний вигляд, біля нього з'явилася прибудова, а старі елементи архітектури зникли.

Вперше Франківчани занепокоїлися реставрацією цього будинку наприкінці липня. Тоді заступник начальника відділу охорони культурної спадщини управління архітектури, дизайну та містобудування діяльності Івано-Франківської міської ради Володимир Ідак заспокоїв місцевих жителів сказавши, що в будинку проводяться протиаварійні роботи.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

реставрація будівлі у Франківську, фото: Галка

"У будинку провалилося перекриття цілої квартири, балки почали тиснути на стіни — будинок почав розколюватися. Зараз проводиться комплекс протиаварійних робіт, розбираються ділянки, що загрожують обвалом, демонтується в тому числі дах."- сказав Володимир Идак.

За його словами, після закінчення ремонтних робіт повинна була початися Реставрація.

Нещодавно в мережі з'явилися фото, на яких можна помітити, що біля вище зазначеного будинку з'явилася прибудова, а аЕлементи архітектури кудись зникли.

реставрація будівлі у Франківську, фото: Галка

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у харківських гаражах знайшли скарби, про які мріяли мільйони

Як повідомляв портал "Знай.uа", "обличчя" стародавнього Львова викинули на звалище

Також, "Знай.uа" писав, що чернівчани лютують через австрійський герб на головній Візитці міста