В Івано-Франківську водій маршрутки відмовився перевозити інваліда війни. Про це розповів Марко Мирославович Василь на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Чоловік повідомив, що 8 жовтня зайшов у маршрутний автобус №22 в Івано-Франківську та показав посвідчення інваліда війни водієві. Однак той відмовився перевозити чоловіка і вигнав його з салону.

Читайте Знай в Google News!

"Заходжу сьогодні в маршрутний автобус 22 м. Івано-Франківська показую посвідчення інваліда війни, у відповідь водій - виходь у мене вже є, яприватник. Виходжу, соромно і гірко якось стало" - написав Марко Мирославович Василь.

Публікація Марко Мирославовича Василя: Facebook

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

9 жовтня, на сторінці у Facebook ветерана війни та представника партії "Свобода" Назарія Кишака з'явилася публікація про те, що повідомлення чоловіка було помічено.

Близько 20 ветеранів Прикарпаття зібралися разом, виявили маршрут №22 на зупинці по вулиці Січових Стрільців та провели бесіду з водієм про те, що він вчинив протизаконно. Після цього вони пішли до мера міста Руслана Марцінківа і написали скаргу на перевізника.

"Ми не дозволимо ставитися по-хамськи до людей! Немає різниці - це Ветеран війни, або це звичайний пенсіонер, або дитина. Івано-Франківській ОТГ потрібно більше комунального транспорту!"- написав Назарій Кишак.

Публікація Назарія Кішака: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові маршрутник викинув за борт чоловіка з інвалідністю, не довезши до кладовища

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі маршрутник дає здачу жетонами казино

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві маршрутник-псих викинув жінку за борт