Влада Франківська на крок наблизилася до будівництва сміттєпереробного заводу. Про це розповіли в прес-службі Івано-Франківської міської ради.

Повідомляється, що голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав меморандум з чеською компанією "IVP" щодо співпраці у поводженні з твердими промисловими відходами.

Читайте Знай в Google News!

"Якщо коротко, то цей документ - це важливий крок до залучення інвестора для будівництва сміттєпереробного заводу" - сказав Руслан Марцінків.

Крім цього глава міста додав, що у Франківську вже багато зроблено для роботи з відходами: побудована біогазова установка, сортувальна лінія і фільтратопровід.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Макет сміттєпереробного заводу, фото: Facebook Івано-Франківська міська рада

Разом з тим він підкреслив, що для будівництва сміттєпереробного заводу необхідно провести ще багато роботи. Однак Марцінків вірить у позитивний результат і сподівається, що всі процедури закінчаться добре.

"Це тільки початок. Попереду багато роботи, але якщо всі процедури закінчаться позитивно, то місто отримає кошти з ЄС на будівництво сміттєпереробного заводу."- додав Руслан Марцінків.

повідомлення Івано-Франківської міської ради: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькому сміття перетворять на гроші

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Харківщині люди задихаються від пекельного диму

Також, "Знай.uа" писав, що Львів тоне у смітті на тлі" сліпих " комунальників Садового