В Івано-Франківську знову затримали жебрачку із Закарпаття. Про це розповіли на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Івано-Франківську втретє затримали жебрачку з Рахова Закарпатської області.

Читайте Знай в Google News!

Співробітники муніципальної інспекції побачили жінку на перехресті вулиць Галицька — Пасічна. Вона ходила на проїжджій частині між автомобілів і займалася жебрацтвом тим самим створюючи небезпечну ситуацію для себе і для учасників руху.

жебрачка у Франківську, фото: Facebook муніципальна інспекція Івано-Франківська

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Примітно, що жінку вже кілька разів ловили на цьому ж перехресті. При цьому на неї вже складено кілька протоколів від патрульної поліції, однак це її не зупиняє.

"На питання інспекторів чому далі повертається сюди з Рахова, вона відповіла - якби не давали не поверталася б, а так то у нас люди добрі, гроші дають." - зазначено в повідомленні муніципальної інспекції.

Муніципальні інспектори викликали співробітників патрульної поліції, які знову затримали жінку і притягнули її до адміністративної відповідальності.

Публікація муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві орудує Дід- "бізнесмен" на стареньких Жигулях, обдирає довірливих водіїв

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі завівся "чесний" жебрак, городяни регочуть

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпатті банда малоліток оббирала довірливих перехожих