Франківчан закликали не давати гроші жебракам. Про це повідомили на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська у соцмережі Facebook.

Справа в тому, що 21 вересня співробітники муніципальної інспекції Івано-Франківська затримали жебраків на перехресті вулиць Миколайчука-Івасюка.

Читайте Знай в Google News!

За словами муніципалів, жінки з сусідньої області займалися жебрацтвом посеред проїжджої частини, чим створювали небезпеку для себе і водіїв.

За вказаною адресою були викликані співробітник патрульної поліції, які затримали жебраків і склали за даним фактом протокол.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У Франківську затримали жебраків, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Франківська

У зв'язку з подією співробітники муніципальної інспекції звернулися до франківчан з проханням не давати гроші жебракам.

"Вкотре просимо не давати милостиню цим шахраям! Даючи їм гроші ви не допомагаєте знедоленим, а множите кількість цих нероб, і даєте можливість жити в розкоші їх експлуататорам."- зазначено в публікації.

Публікація муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві орудує Дід- "бізнесмен" на стареньких Жигулях, обдирає довірливих водіїв

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі завівся "чесний" жебрак, городяни регочуть

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпатті банда малоліток оббирала довірливих перехожих