В Івано-Франківську невідомий обстрілює вікна місцевих жителів. Про це розповіли в новинному випуску "Подробиці".

Повідомляється, що в Івано-Франківську невідомий вже чотири роки тероризує мешканців багатоповерхового будинку.

Читайте Знай в Google News!

Постраждалі кажуть, що обстріли відбуваються в основному серед ночі. Люди перелякані і бояться вмикати світло зайвий раз. Вони підозрюють, що стрілець або психічно неврівноважений, або мстить людям за щось.

Розбите вікно, кадр з репортажу подробиці

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше він здійснював обстріли раз або два на півроку, проте зараз став робити це по кілька разів на тиждень. Після кожного обстрілу люди викликають поліцію. Однак правоохоронці досі не змогли зловити стрілка і лише встановили зброю з якої він здійснює обстріли.

"Пошкодження на фасадах і вікнах здійснені за допомогою спортивно-мисливської рогатки. Було відкрито кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу – хуліганство" - сказала прес-секретар поліції Івано-Франківської області Христина Максимчак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Чернівцях підліток станцював на могилах заради відео

Як повідомляв портал "Знай.uа", дніпрянин з пакетом влаштував "облаву" на слуг Зеленського

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі малолітки зв'язали бездомного скотчем і підірвали петарду