У Карпатах чоловік впав у гіпоглекімічну кому. Про це розповіли на сторінці ДСНС Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 1 жовтня о 09:15 начальнику 4-ї спеціалізованої пошуково-рятувальної групи надійшло повідомлення про те, що під час пересування групи туристів з 5 осіб за маршрутом у бік гори Стіг, у 37-річного жителя міста Канів на рівнині Радул виникла гіпоглекімічна кома.

Читайте Знай в Google News!

Співробітники Верховинського пошуково-рятувального відділення, разом із співробітниками Ворохтянського пошуково-рятувального відділення вирушили на місце виклику для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Карпати, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Об 11:35 співробітники Верховинського пошуково-рятувального відділення почали транспортування постраждалого чоловіка від рівнини Радул в село Шибене Верховинського району, де його повинні передати співробітникам швидкої допомоги. У цей момент чоловік перебував у свідомості.

На даний момент інформації про стан потерпілого не повідомляли.

Публікація ДСНС Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у мережі показали неймовірні фото Синевира на світанку

Як повідомляв портал "Знай.uа", стихія знеструмила сто сіл, принесла потоп і повалені дерева

Також, "Знай.uа" писав, що Карпати укутало першим снігом