14-річна франківчанка застрягла в ліфті. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що 30 вересня о 23:11 у Франківську в будинку по вулиці Хоткевича 14-річна дівчинка застрягла в ліфті.

Читайте Знай в Google News!

Мама дівчинки викликала співробітників ліфтової служби. По прибуттю на місце виклику вони виявили, що двері ліфта виявилися заблокованими, а всередині знаходилася неповнолітня мешканка Франківська.

Співробітнику ліфтової служби вдалося успішно розблокувати двері і звільнити дівчинку. На щастя, постраждала не отримала жодних пошкоджень.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"30.09.2020 Р. О 23.11 М.Івано-Франківськ вул. Хоткевича. Працівниками ГРР АРЗ СП здійснено виїзд для надання допомоги гр., 1974 р.н., по відкриванню дверей ліфта який застряг між 4-м і 5-м поверхами 9-ти поверхового житлового будинку, в середині якого перебувала її дочка гр., 2006 р.н. на місці події працівником ліфтової служби розблокована робота ліфта і в задовільному стані дівчина була звільнена."- зазначено в повідомленні.

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові автобус з людьми перетворився на крематорій

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі дитина впала в колодязь

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві затопило станцію метро, комунальне пекло Кличка показали одним фото