30 Вересня Україну накриють дощі. Про це розповіли в Держслужбі з надзвичайних ситуацій посилаючись на дані Укргідрометцентру.

Повідомляється, що по всій Україні 30 вересня пройдуть дощі і сильний вітер. Велика кількість опадів очікується в центральних областях, в південній частині країни можливі грози. Також на Сході та північному сході очікуються пориви вітру 15-20 метрів за секунду.

Читайте Знай в Google News!

У службі ДСНС повідомили, що 30 і 1 жовтня очікуються сильні дощі, а також встановлено II рівень небезпеки — помаранчевий.

Також дощі і грози очікуються в Херсонській, Запорізькій областях, а також в Карпатах і на Прикарпатті.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

У Києві та Київській області в період з 30 по 2 жовтня також очікуються дощі і і сильні пориви вітру. У регіоні встановлено I рівень небезпеки - жовтий.

Не дивлячись на хмарність і дощі в центральних областях України температура повітря підніметься до +17 градусів. Однак у західних областях похолодає і температура повітря знизиться до + 12 градусів.

дощ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що по Україні пронісся торнадо шаленої сили, очевидці ахнули

Як повідомляв портал "Знай.uа", киян попередили про плани стихії

Також, "Знай.uа" писав, що дощовий жовтень перетворить Тернопіль на місто мокрих ніг