Жінка усиновила хлопчика, якого зустріла на вулиці. Ця історія сталася близько 10 років тому, коли вона переїхала в провінційне містечко зі столиці.

Перший час жінка була дуже здивована поведінці місцевих жителів. Вона розповіла, що всі один-одного знали і постійно обговорювали, при цьому навколо панувала якась байдужість.

Читайте Знай в Google News!

Одного разу вона йшла через двір багатоквартирного будинку і побачила маленького хлопчика на вигляд віком 4-5 років, який плакав біля сміттєвого бака. Жінка вирішила поцікавитися у місцевих бабусь біля під'їзду і запитала, що сталося.

Бабусі їй відповіли, що це син жінки, яка працює двірником і його звуть Вова. Вони припустили, що його мама перебрала з алкоголем і закрила квартиру, а він не може потрапити додому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жінка підійшла до Вови, що плаче, і запитала, що сталося. Хлопчик розповів, що голодний, а його мама вже другий день спить і не встає з ліжка. Після цього жінка купила хлопчикові їжі в магазині, погодувала його і пішла разом з ним перевірити, що з його мамою.

"Вова взяв мене за руку і повів додому. Двері в квартиру були не замкнені. Жінка лежала на ліжку, обличчям до стіни. Я доторкнулася до її руки, вона була холодною, як я і припускала ... Я викликала "швидку" і поліцію." - розповіла жінка.

Медики припустили, що у жінки стався інфаркт уві сні і вона навіть нічого не відчула.

Після цього Вову забрали в дитячий будинок, а жінка не могла знайти собі місця і весь час думала про хлопчика. Через деякий час вона прийняла рішення його усиновити.

Зараз Вова вже закінчив 9 класів, при цьому він навчається на відмінно. Хлопчаки планує вступити до інституту і стати лікарем, щоб рятувати людей.

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові патрульний "усиновив" загубленого малюка

Як повідомляв портал "Знай.uа", доля змилувалася над незрячою дівчинкою з великими блакитними очима

Також, "Знай.uа" писав, що українець зруйнував стереотипи і став татком у декреті