В Івано-Франківську патрульні за один день спіймали двох мешканців, у яких при собі знайшли наркотики.

На вулиці Довженка увагу копів привернув чоловік, який різко розвернувся і пішов в протилежному напрямку, як тільки побачив правоохоронців. Під час перевірки в нього знайшли два згортки з невідомою речовиною рослинного походження. Друга "зустріч" відбулася на вулиці Зв’язковій: незвичайна поведінка привернула увагу патрульних і ті вирішили поспілкуватися з громадянином "поближче". Під час поверхневого обшуку "знайшовся" згорток з порошком, схожим на наркотичний. Про це патрульні повідомляють на своїй сторінці у Facebook.

Так, ні у першому, на у другому випадках чоловіки не змогли пояснити, що знаходиться у згортках. Обох затримано, з чоловіками працюють правоохоронці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тим часом у Дарницькому районі Києва водій фури відчув на собі міцність столичних доріг. Асфальт буквально провалився по колесах вантажника в понеділок, 21 вересня.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства. Так, аеромоніторинг допоможе швидше побачити, де відбуваються втрати тепла, в якому стані знаходяться димові труби градирень, котелень, теплотрас повітряної прокладки. Всі результати будуть вносити в спеціальну геоінформаційну систему київських тепломереж.

Нагадаємо, закриті на карантин франківці знайшли себе в Forbes:"перші в рейтингу".