Олександр Лукашенко не хотів народження сина. Про це розповів Білоруський модельєр Олександр Варламов в інтерв'ю для УНІАН.

Варламов, який зараз ховається в Німеччині розповів, що Лукашенко жорстоко бив матір свого сина Миколи, коли вона була вагітна.

Читайте Знай в Google News!

За словами модельєра, Ірина Абельська працювала особистою медсестрою Олександра Лукашенка. У 2004 році вона очолювала лікарню президента.

Одного разу Варламов прийшов до лікарні і став свідком неприємного інциденту. Модельєр побачив сильно побиту Ірину Абельську. За його словами, колір шкіри жінки став чорним у місцях побоїв.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олександр Варламов, кадр з інтерв'ю для УНІАН: YouTube

Пізніше він з'ясував, що Абельська завагітніла від Лукашенка, але не зробила аборт і розповіла про це білоруському президенту.

"Він розсердився, кричав: "Ти своїм статевим органом хочеш заробити білоруський трон". Він бив її всім, чим завгодно: і ногами, і руками. Але Абельська зберегла плід і через 6 місяців народився Коля. Мені цікаво, чи знає Коля, як його дорогий татусь, який вчить бути його негідником, як він бажав його життя" - розповів Олександр Варламов.

Модельєр назвав Лукашенка самозакоханою людиною, яка не вважає жителів країни за людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лукашенко вступив на посаду президента Білорусі, ховаючись від громадян

Як повідомляв портал "Знай.uа", пси режиму Лукашенка залишили сиротами дев'ятьох дітей

Також, "Знай.uа" писав, що Лукашенко "завалили" проханнями розстрілювати протестувальників