В Івано-Франківську сина загиблого військового нагородили за зворушливе відео про мир. Про це розповіли у виданні "Курс".

Повідомляється, що Даніель Бут, син героя Дмитра Бута, який загинув 11 червня на Сході, взяв участь у конкурсі для Карітас. Хлопчик записав відео, де розповів, що для нього означає мир і набрав найбільшу кількість голосів.

Читайте Знай в Google News!

"Мир – це коли ми всі як одна сім'я. Мій тато віддав за мир своє життя. Хай буде мир! Нехай кожна сім'я буде цілою!"- сказав Даніель Бут на відео.

Даніель Бут, кадр з відео для Карітас: Facebook

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мер міста Руслан Марцінків, разом з іншими чиновниками, вручив хлопчикові нагороду.

Мама хлопчика Лілія Бут розповіла, що Даніель був дуже радий отримати цю нагороду.

"Він так радів. Дуже любить нашого мера Марцінківа. Називає його мером України. Щасливий, що йому дали цю нагороду. Гуляв і вчора всім хлопцям на вулиці показував, всіх обдзвонював. Нам дуже приємно, що його нагородили " - сказала Лілія Бут.

Варто зазначити, що конкурс має назву "Мир крізь призму об'єктива" і проводиться до Міжнародного Дня миру, який відзначають 21 вересня. Організаторами даного конкурсу є Карітас Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ та Департамент молодіжної політики та спорту.

Geplaatst door Карітас Івано-Франківськ op Vrijdag 18 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський обійняв ридаючу дочку загиблого на Донбасі героя

Як повідомляв портал "Знай.uа", відома тернополянка Підгрушна "настріляла" на золото на престижних змаганнях з біатлону

Також, "Знай.uа" писав, що на Хмельниччині таксист врятував хлопчика і став героєм міста