Школи Прикарпаття потрапили до списку кращих шкіл України. Про це стало відомо з інформаційного ресурсу "Освіта.uа".

Повідомляється, що ресурс "Освіта.uа" склав рейтинг кращих шкіл України за результатами ЗНО, до якого увійшли 8 шкіл з Прикарпаття.

Читайте Знай в Google News!

В якості даних для оцінювання якості освіти в школах України були використані результати ЗНО 2020.

Для кожної школи підрахували середній рейтинговий бал, який розрахований на підставі балів ЗНО з усіх предметів, отриманих учнями кожної зі шкіл..

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Українська гімназія №1 Івано-Франківської міської ради посіла в цьому рейтингу 20 місце. Примітно, що в минулому році цей навчальний заклад зайняв 10 місце в даному рейтингу. Всього в рейтингу знаходиться 200 навчальних закладів.

Крім Української гімназії №1, в рейтингу знаходяться школи з Франківська: Калуська гімназія імені Дмитра Бахматюка (48 місце), Коломийський ліцей імені Н. Грушевського (129 місце), Івано-Франківський приватний НВК "Католицька ЗОШ II-III ст.-гімназія святого Василія Великого" (138), Підмихайлівський ліцей Новицького сільської ради ОТГ(141), Надвірнянський ліцей (146), Добровлянський ліцей Новицького сільської ради ОТГ(156), Ліцей імені Романа Шухевича Івано-Франківської міськради (190).

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі школярі та вчителі відмовилися від букетів заради хворої випускниці

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікар з Чернівців розповіла, як коронавірус вдарив по дітях

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпатті дівчинка "замінувала" школу, щоб не отримати двійку