Поліцейські Франківська розповіли, чому грубо затримали чоловіка посеред міста. Про це повідомили у виданні "Галицькі гроші"

Вчора, 22 вересня, посеред Івано-Франківська, по вулиці Василіянок поліцейські в грубій формі затримали чоловіка. Місцеві жителі були не задоволені діями правоохоронців.

Читайте Знай в Google News!

Даний інцидент також зняли на відео і розмістили в Інтернеті.

"В Івано-Франківську скрутили людину тільки за те, що запитала у поліцейського чому вона зупиняє автомобілі без напарника, як це передбачено Законом про Нацгвардію..." - сказано в підписі до відео.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Прес-секретар патрульної поліції Христина Мриглід пояснила, що чоловіка затримали за зухвалу поведінку і грубе спілкування зі співробітником поліції.

"Вчора близько 16:00 на вул.Василіянок зупинилася поліцейська для того, щоб поспілкуватися з водієм, який порушив ПДР і зупинився на зупинці громадського транспорту. До неї підійшов невідомий з собакою, яка була без намордника, і почав говорити в нецензурній формі" - розповіла Христина Мриглід.

Крім цього чоловік намагався пошкодити автомобіль поліції, а також почав нацьковувати собаку на інспекторів і людей. Для врегулювання конфлікту на місце події прибув ще один екіпаж поліції, який і затримав чоловіка з метою встановлення його особи.

Затриманого доставили у відділення, де на нього склали адміністративні матеріали згідно зі ст.173 (дрібне хуліганство), ст. 185 (непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), а також ст. 144 (порушення правил з карантину).

Після цього чоловіка відпустили додому. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

затримання чоловіка у Франківську, кадр з відео: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Хмельниччині медики ледь не вбили молодого хлопця під носом у копів

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'яни вимагають у Садового звільнити крісло

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові на "Барабашово" виявили труп жінки