У Франківську маленька дитина була закрита в квартирі. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

Повідомляється, що 22 вересня в Івано-Франківську, в п'ятиповерховому будинку по вулиці Довженка, а квартирі на четвертому поверсі самостійно знаходився дворічний хлопчик.

Читайте Знай в Google News!

На місце події прибули рятувальники, які успішно розкрили двері квартири. На щастя, хлопчик не постраждав.

"22.09.2020 Р. О 17.58 М. Івано-Франківськ вул. Довженка. Працівниками ДПРЧ м. Івано-Франківськ проведено заходів щодо відкриття вхідних дверей квартири гр., 1991 р.н., на 4-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку, в середині якої самостійно перебувала 2-х річна дитина. Стан дитини задовільний" - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Варто відзначити, що 22 вересня співробітники ДСНС надали допомогу в порятунку життя молодої козулі, яка провалилася в яму в місті Надвірна Івано-Франківської області. Тварину успішно звільнили і випустили в лісовий масив.

Ще одне врятоване життя сьогодні .❤️На цей раз у місті Надвірна, рятувальники витягли козулю🦌 з ями, глибиною 2 м, після чого врятовану тварину випустили в лісовий масив.🏞️

Geplaatst door Управління ДСНС України в Івано-Франківській області op Maandag 21 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві школярка випала з вікна, дива не сталося

Як повідомляв портал "Знай.uа", мужні тернополяни витягли дітей з вогню, ризикнувши життям

Також, "Знай.uа" писав, що мужні тернополяни витягли дітей з вогню, ризикнувши життям