В Івано-Франківській області стався інцидент - там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі.

Він поїхав до Польщі на заробітки 24 серпня, але вже 16 вересня зв'язок з ним обірвався. Чоловік може знаходиться, як на території України в межах Івано-Франківської області, так і на території Польщі.

Кузан Роман Іванович народився в 1980 році, зріст 176 см, волосся коротке темне, Худорлява статура. В якості особливої прикмети рідні назвали післяопераційний шрам на грудній клітці.

Правоохоронці попросили всіх, хто що-небудь знає, де знаходиться Роман або бачив його повідомити в поліцію на гарячу лінію 102.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка. Співробітники ювенальної превенції в Івано-Франківській області розшукують зниклу дівчинку з Івано-Франківська Василик Анастасію Ігорівну, 2005 року народження. Дівчина зникла 19 Вересня. Вона вийшла з дому ввечері і більше не повернулася.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківську знайшли раніше зниклих дітей із Закрпаття. Поліцейські Львівщини, спільно з поліцейськими Івано-Франківська виявили трьох дітей, які пропали кільком днями раніше. 17 вересня діти зникли, про що розповів їх батько в поліції.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області шукають безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому і не вернулся. під Запоріжжям шукають 30-річного Сергія Горєлова. Відомо, що 18 вересня він вийшов на станції «Канцерівка» і зник. Наразі про його місцезнаходження нічого невідомо, телефон чоловіка відключено.