Молодий українець отримав 80% опіків тіла після вибуху будинку в Італії. Про це розповіли у виданні "Це моя Україна".

Повідомляється, що українець Адам Сердюченко уродженець Чернівецької області переїхав до Італії ще в дитинстві на проживання до сім'ї.

Читайте Знай в Google News!

Зараз хлопцеві майже 30 і все його майно було в квартирі, в якій він проживав у місті Мілан. Однак в його будинку стався вибух, який знищив все, що було у хлопця. При цьому Адам отримав 80% опіків всього тіла.

Причиною вибуху називають витік газу. Зараз триває розслідування цієї події.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Сам же Адам знаходиться в лікарні. Проблема в тому, що у хлопця немає близьких родичів і йому нікуди йти після того, як його випишуть.

28 жовтня Адаму виповнитися 30 років і його друзі до цієї дати створили фонд, завдяки якому хлопець зможе почати відбудовувати своє життя заново, адже все його майно знищив вибух.

Всім бажаючим допомогти Адаму пропонують перейти на сторінку фонду gofoundme і пожертвувати будь-яку суму. На сьогоднішній день вже зібрано 2160 євро з 10 000 необхідних.

Адам Сердюченко, фото: Це моя Україна

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівські хірурги провели унікальну операцію дитині з патологією гортані

Як повідомляв портал "Знай.uа", новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться

Також, "Знай.uа" писав, що молоду дніпрянку з'їдає рак, сини благають про допомогу