Село живе відрізаною від цивілізації. Про це розповіли в репортажі видання "Суспільне".

Повідомляється, що в село Чемериське в Черкаській області вже близько 10 років не ходить автобус, оскільки перевізники вважають цей напрямок нерентабельним. У селі живуть 200 осіб, яким відсутність транспорту створює труднощі.

Читайте Знай в Google News!

Для місцевої жительки пенсіонерки Катерини Панченко відсутність транспорту є великою проблемою, адже їй потрібно регулярно їздити в аптеку за ліками, яка знаходиться в сусідньому населеному пункті.

"Я живу одна. Доводиться часто їздити, а нічим. Наймаю машину. Ну повинен, а як же. Коли людина хворіє, то чим бачить, тим і їздить. Пенсія вся йде на лікування."- розповіла Катерина Панчин.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Катерина Панчин, кадр з репортажу суспільне: Facebook

У селі практично немає магазинів і ринку, тому за покупками пенсіонерка також їде в сусідній населений пункт.

"Проживає 200 жителів. 22 дітей шкільним автобусом доїжджають в Ризино, це підвіз. Одне болюче питання - немає автобусного сполучення з райцентром жителів села. Таке питання бажано вирішити. Не раз його піднімали перед адміністрацією, райрадою, перевізниками. Але вони кажуть, що рейс не вигідний. Але ж люди вимагають уваги." - прокоментував ситуацію сільський голова Чемериського Василь Костенко.

У село на Черкащині вже 10 років не ходить автобус. СУСПІЛЬНЕ | МІСЦЕВІ

У село Чемериське на Черкащині 10 років не ходить автобус. Регулярного транспортного сполучення немає, бо перевізники вважають цей напрямок нерентабельним. У селі проживає 200 людей. Як село на Черкащині живе без транспортного сполучення – у сюжеті Суспільне Черкаси

Geplaatst door Суспільне Новини op Dinsdag 15 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тернополяни зажадали перевірити маршрутки

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові маршрутники масово катаються без прав

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові обіцяні трамваї Садового накрилися мідним тазом