В Івано-Франківську відкриють школи не дивлячись на "червону зону" карантину. Про це розповіли на сайті міської ради.

Повідомляється, що з 21 вересня в Івано-Франківську планується відкриття шкіл для початкових класів, а з 28 вересня — для всіх сотальних учнів.

Читайте Знай в Google News!

Таке рішення місцеві чиновники прийняли на засіданні Ради 15 Вересня. За відкриття шкіл проголосували 32 депутати.

Причиною такого рішення став заклик батьків до депутатів про відновлення денної форми навчання в школі та відкриття дитячих садків. Тому, починаючи з 15 вересня у Франківську поетапно почнуть відкриватися і дитячі садки.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"З 21 вересня – забезпечити роботу початкових шкіл для учнів 1-4 класів. З 28 вересня – забезпечити роботу шкіл для учнів 5-9 та 10-11 класів. Відповідальність за стан здоров'я покласти на батьків або осіб, які їх замінюють. Рішення є обов'язковим для виконання на території Івано-Франківської міської ради" - зазначено в рішенні.

Крім того батькам дозволили вибрати форму навчання: денну або дистанційну.

Також про це рішення повідомив і глава міста Руслан Марцінків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов провів нараду з мерами обласних центрів з приводу ситуації з коронавірусом

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Закарпатті відкрили унікальну школу ромського мистецтва

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі ситуація з COVID - 19 складається останнім часом складна. За минулу добу було зафіксовано 352 зараження на всю область.