"Міс Україна Всесвіт-2011" прикарпатка Олеся Стефанко поділилися правилами успішного материнства. Про це вона написала на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Не так давно Олеся Стефанко народила дитину від свого чоловіка IT-інвестора Сергія Алесеєнко. З того моменту для жінки стали актуальними питання материнства і вона вирішила поділитися своїм досвідом з підписниками.

Правила успішного материнства від Олесі Стефанко:

1. При появі малюка необхідно адаптувати його розклад до сімейного, але з деякими змінами. Головне, щоб його потреби були задоволені.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

2. Після народження дитина швидко до всього звикає і саме батьки встановлюють вірний темп і правила. При цьому потрібно не забувати враховувати і потреби дитини.

3. Дитині потрібен розклад, щоб воеа могла пристосуватися до життя в Новому Світі. Тому необхідно дати їй розуміння, що робити протягом дня. Однак, все вимагає балансу.

4. Дитина вимагає багато часу, але при цьому не потрібно забувати про себе і чоловіка. Необхідно розподілити час і приділяти достатньо уваги кожному члену сім'ї.

5. Не потрібно забувати, що ви найкраща мама для свого малюка, оскільки він не знає нікого іншого. Тому не потрібно себе судити. Ви не погана. Просто отримуйте насолоду від часу, який ви проводите зі своїм маленьким янголятком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тодоренко поділилася з жінками невідомою суперсилою

Як повідомляв портал "Знай.uа", вагітна учасниця "Від пацанки до панянки" готується до материнства

Також, "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заінтригувала заявою про ненародженого сина