95-річна бабуся доживає старість в жахливих умовах. Про це розповіли в сюжеті телеканалу "Аверс"

Повідомляється, що 95-річна бабуся Євгенія живе в кімнаті з воротами і двома замками. При цьому в її кімнаті немає ні ліжок ні чистої ковдри.

Читайте Знай в Google News!

У 2018 році Євгенія вийшла заміж за Петра, з яким до цього прожила 30 років. Чоловік вже пішов на той світ, а бабуся залишилася одна.

Її в таких умовах знайшла двоюрідна племінниця Оксана, яка приїхала до Євгенії в гості.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Викликаю швидку, а вона каже: "Вона у вас зневоднена, вона у вас виснажена"" - розповіла Оксана.

бабуся Євгенія, кадр з репортажу Аверс: YouTube

Стало відомо, що за бабусею доглядають діти покійного Петра Володимир і Надія. Вони розповіли, що Євгенія зійшла з розуму. Жінка не розуміла, де знаходиться, не впізнавала рідних і ламала все, що брала в руки. Тому у них не було іншого виходу крім як замкнути її в будинку.

"зараз вона дуже сильно хвора, у мене багато відео, як це все починалося. Тато помер тому, що не витримав цього всього" - розповів Володимир.

Однак Оксана не вірить в таку версію подій і вважає, що справа в нерухомості. Справа в тому, що бабуся Євгенія вказала в заповіті, що її майно дістанеться тому, хто буде за нею доглядати.

У Луцьку бабуся доживає старість ледь не у клітці

За замкнутими на два замки воротами, без чистого простирадла і навіть води. Літня жінка потребує догляду, так як має багато хвороб. Втім, про те, як покращити бабусі умови ніхто й не говорить, нині більше розмов – про її будинок. Підписуйтесь на наш ю-туб канал, та дивіться новини у зручний для вас час: https://www.youtube.com/user/mediaavers/featured

Geplaatst door Телекомпанія "Аверс"/ Avers television company op Zaterdag 15 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українська пенсіонерка поділилася болючими спогадами про Сибір і повстанців

Як повідомляв портал "Знай.uа", історія дівчинки "без дитинства" з Чернівців змусила українців ридати

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі бидло-маршрутник "наїхав" на беззахисного пенсіонера