В Івано-Франківську планують відновити навчання в школах. Про це, під час онлайн-брифінгу, заявив глава міста Руслан Марцінків.

Повідомляється, що Руслан Марцінків планує відновити повноцінну роботу шкіл до кінця вересня.

Читайте Знай в Google News!

"Ми почали поетапне відкриття дитячих садків. Також плануємо з наступного тижня поетапне виведення молодшої школи, тобто, 1-4 класи. Протягом цих кількох днів будемо відстежувати ситуацію. Через два тижні сподіваємося запустити повністю школу на навчання " - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з онлайн-брифінгу: Facebook

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Він подякував усім, хто підтримує позицію влади міста та відстоює право дітей на навчання.

Також Марцінків додав, що в Івано-Франківську значно зменшилася кількість пацієнтів у лікарнях, що дозволить місту подолати "червону зону" карантину. Згідно з даними мера в лікарнях міста знаходиться 265 осіб, з них 234 — жителі Франківська.

"Є позитивна динаміка і я вважаю, що сьогодні є всі умови, щоб зняти "червону зону"" - додав Руслан Марцінків.

Він підкреслив, що влада міста надасть допомогу всім медустановам і забезпечить їх всім необхідним, згідно з рекомендаціями МОЗ, в тому числі і ПЛР-тестуваннями.

Оперативно про стан справ 14.09.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Maandag 14 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мер Харкова Кернес на лікарняному, "біля керма" заступник

Як повідомляв портал "Знай.uа", Філатов "розкопав" могилу легендарного засновника міста

Також, "Знай.uа" писав, що Кличко "розбомбили" за Архістратига і "кидалово" студентів за участь у передвиборній агітації