В Івано-Франківську священиків зобов'язали повернути приміщення виконавчому комітету міста. Про це розповіли в прес-службі Господарського суду Івано-Франківської області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що Господарський суд Івано-Франківської області зобов'язав Івано-Франківську єпархію Української Православної Церкви звільнити раніше ввірені їм нежитлові приміщення, які знаходяться по вулиці Чорновола і повернути їх у власність виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Причиною такого рішення було зазначено закінчення терміну оренди. Рішення було прийнято 10 вересня.

"Приміщення площею 19,1 кв.м і площею 283,0 кв. м слід повернути, у зв'язку із закінченням дії договору оренди від 20 грудня 2006 року" - сказано в повідомленні суду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто зазначити, що третьою особою на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, є Департамент освіти і науки Івано-Франківської міської ради.

Івано-Франківськ, кадр з відео: зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі згідно з чинним законодавством перевізник повинен забезпечити надання транспортних послуг пільговикам, які мають на це право.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Чернівецька міська рада направила позов до Київського окружного адміністративного суду про скасування встановленої "червоної" карантинної зони на території міста.

Також, "Знай.uа" писав, що Кличко платить своїм дружкам "подвійні" зарплати, поки кияни сидять на мінімалці