В Івано-Франківську цієї п’ятниці, 11 вересня, береться до роботи новий керівник прокуратури області Роман Хима.

Відомо, що зараз чоловік очолює Коломийську місцеву прокуратуру, рішення про переведення приймала Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова.

Наразі прокурором Івано-Франківської області є Юрій Фреїшин - призначенець колишнього генпрокурора Руслана Рябошапки. Виходить, що кадрові зміни відбуваються насамперед для побудови нової управлінської вертикалі в регіонах.

Згідно інформації громадського правозахисника Віталія Грегора з правоохоронних органів, новим очільником обласної прокуратури має стати 31-річний харків'янин, перший заступник прокурора Запорізької області - начальник управління нагляду у кримінальному провадженні Дмитро Казак. Відповідно до опублікованих рішень Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів та Вищої ради правосуддя.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До слова, стало відомо, що Президент Володимир Зеленський розглядає можливість заміни нинішнього генерального прокурора Ірини Венедиктової на колишнього головного військового прокурора - заступника генпрокурора Анатолія Матіоса.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що Зеленський влаштував жорстку ревізію на Хмельниччині: "Було поставлено завдання"

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський "вигнав" дітей з парку у Хмельницькому

Також портал "Знай.uа" писав, що Прокуратуру Закарпаття очолив скандальний харків'янин, у родині чиновника знайшлися "фанати" Путіна