На Прикарпатті з раком бореться Сивак ВОЛОДИМИР 1964 року народження. Діагноз чоловікові поставили наприкінці минулого 2019 року. Весь цей час він і його сім'я проходили складне лікування. Медики виявили злоякісну пухлину сліпої кишки 4 стадії. Зупинити зростання пухлини і поширення метастаз можна за допомогою дорогих препаратів.

Його дружина Любов Цимбалюк на своїй сторінці в Facebook розповіла, що жити з такою хворобою, як у її чоловіка можна довгі роки, але при обов'язковому прийнятті певного препарату, який приймається за певною схемою через кожні 14 днів.

Також любов розповіла, що в травні цього року її Володимиру поставили порт для введення хіміотерапії прямо в аорту печінки, але рана почала гноїтися і довелося пристрій прибрати. Вони були змушені чекати 3 місяці, щоб рани зажили і пити дорогий препарат-таргет «Стіварга». Він пропив три курси і зараз рана зажила.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Незабаром вони планують їхати в Київський інститут раку, щоб процедуру паї (печінкова артеріальна інфузія). На цю процедуру подружжя покладають велику надію, так як вона зупинить розвиток метастаз в печінці. Цю процедуру потрібно робити два рази на місяць через кожні 14 днів, але у подружжя вже немає коштів. Все було витрачено на попередні спроби лікування та відновлення. Процедура паї коштує 40 тисяч гривень на місяць.

На доказ своїх слів любов Цимбалюк доклала до посту копії медичних документів і навіть фото наслідків від невдалої установки порту.

Нагадавши, Знай писав, що в Кам'янському маленький Мирон, якому 3,5 роки бореться з лейкозом-раком крові.

Також Знай повідомляв, що маленька українка бореться зі страшним захворюванням, а її батьки просять про фінансову допомогу.

Нещодавно Знай передавав, що 9 вересня, в Миколаєві пішов з життя ветеран війни на Донбасі, глава місцевої організації Національного Корпусу України Денис Янтар, який запам'ятався суперечкою з президентом Володимиром Зеленським про розведення військ.