44-річного Андрія, що приїхав до Лодзі на заробітки, привезли додому у труні: чоловік, з яким вони працювали разом на будівництві, побив українця до смерті.

Як пишуть польські ЗМІ, 49-річний Даріуш З. накинувся на чоловіка з кулаками, і добив молотком. Усе тому, що під час візиту українець почав без дозволу щось шукати на кухні.

Чоловіки частенько бували одне в одного після роботи і пили пиво. Так було у цього разу: приятелі випивали, розмовляли і добре проводили час, допоки гість раптово не заснув. Прокинувся він так само різко, як і пішов спати, і його поведінка почала лякати господаря. За словами Даріуша, українець поводив себе неадекватно.

"Він підвівся і почав щось шукати у моїй шафі", — розповідає підозрюваний у вбивстві. “Я запитав його, що він там шукав, але той відповів щось дуже нечітко. Потім він зайшов на кухню і відкрив ще там шафки. Мені це не сподобалось. Я попросив його піти геть. Але він знову почав бурчати щось незрозуміле”, – додає поляк.

Напруга зависла у повітрі. Між чоловіками почалася суперечка, що переросла у бійку. Даріуш вдарив Андрія головою в носа, а потім почав гамселити молотком. За даними слідчих, після того, як Андрій впав, Даріуш добивав його ногами. Саме у цю мить на кухню зайшов маленький син поляка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Щоб дитина не бачила того, що їй не слід, чоловік витягнув закривавленого Андрія з квартири на майданчик і покинув там. Українця знайшли сусіди, вони і викликали швидку допомогу. Два дні лікарі боролися за життя Андрія, проте все виявилося марним.

Даріуша З. звинуватили у побитті з летальним результатом. Своєї вини чоловік не заперечує. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, раніше малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео: "дивись, Він корчиться!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого.