Маленька дівчинка страждає від деформації хребта. Про це розповіла волонтерка Валерія Кушніренко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленькій Маргариті поставили страшний діагноз - кутовий кіфоз. Іншими словами це деформація хребта, яка дуже шкодить здоров'ю дівчинки.

Читайте Знай в Google News!

Через це захворювання дівчинка може втратити можливість ходити і для порятунку її здоров'я потрібна операція, яку повинні провести вже у вересні. Однак, клініка виставила рахунок в 120 000 євро.

Рідні дівчинки змогли зібрати лише трохи більше половини коштів. У зв'язку з цим волонтерка звернулася до небайдужих людей з проханням допомогти зібрати кошти на операцію для дівчинки.

"Будь ласка, робимо РЕПОСТ! З кожним днем її шанси на одужання зменшуються! ДАВАЙТЕ допоможемо дитині подивіться в очі Маргаритки, скільки там любові і надії" - написала Валерія Кушніренко.

Публікація Валерії Кушніренко: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на базі Обласної дитячої клінічної лікарні в місті Дніпро, лікарі провели унікальну операцію на гортань, яка дала можливість дівчинці спокійно говорити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", рідні молодого львів'янина, який потрапив у важку ДТП благають про допомогу, щоб врятувати найдорожчу людину.

Також, "Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що у Дніпрі намагаються врятувати маленьку дівчинку, яка отримала страшні опіки