У Рівному дідусь викликав поліцію і попросив допомоги. Про це розповіли на сторінці патрульної поліції Рівненської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 5 вересня, близько 11 ранку в поліцію надійшло повідомлення від дідуся, що живе по вулиці Можайського.

Читайте Знай в Google News!

Поліцейські відразу ж вирушили на місце виклику. По приїзду їх зустрів дідусь 88 років, який розповів, що у нього абсолютно немає грошей, щоб купити їжі.

Він зізнався, що його дружина нещодавно померла, а діти відмовилися від нього і перестали навідуватися. Єдина, хто йому іноді допомагає продуктами — це сусідка. Однак, зараз він опинився в такій ситуації, що не має ні коштів, ні продуктів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Правоохоронці відразу ж вирушили в магазин і купили все, що попросив дідусь. Після цього вони повідомили про подію в соціальну службу, співробітники якої обіцяли навідатися до дідуся.

поліцейські приїхали на виклик дідуся, фото: Facebook

"Ми б не писали наш пост, якби не знали з досвіду служби, як багато людей поруч з нами потребують допомоги. Ми зустрічаємося з ними на сходових клітках, в аптеках і магазинах, в містах і селах. Поруч з нами самотні матусі, яким нікому сходити за продуктами, самотні старі люди, яким нема за що купити продуктів, самотні люди, яким нікому сказати звичайне людське добре слово. А може навіть дворовий безрідний песик, який радісно зустрічає вас щоранку стане вашим кращим другом, якщо ви впустите його одного разу в свій будинок і своє серце."- сказано в повідомленні поліції.

Публікація патрульної поліції Рівненської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові озвірілий коп збив з ніг розгубленого чоловіка

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві нахабний підліток зробив страшне з пенсіонеркою.

Також, "Знай.uа" писав, що у місті Зеленського вітчим-тиран скоїв страшне з 6-тирічним хлопчиком