В Івано-Франківську правоохоронці оголосили в розшук 79-річного місцевого мешканця, який вийшов з дому три дні тому і більше його ніхто не бачив.

"Оголосили в розшук Ситника Дмитра Михайловича, 1941 року народження, мешканця Івано-Франківська. 5 вересня 2020 року чоловік вийшов з дому і по теперішній час його місцезнаходження невідоме", - пишуть у поліції.

Прикмети чоловіка: зріст 180 см, статура худорлява. Дмитро Ситник був одягнений у світлі штани, блакитну сорочку і чорні туфлі.

"Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місця знаходження розшукуваного, просимо повідомити до Івано-Франківського відділу поліції за тел: 068-66-71-317, 066-39-52-335 або "102"", - просять правоохоронці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Дніпрі розшукують безвісти зниклого 33-річного чоловіка, який вийшов з дому і не повертався досі. Детальніше про це розповіла Ярослава Котова у Facebook-спільноті "Придніпровський край".

Повідомляється, що пропав Картавцев Андрій Володимирович, 1987 року народження. Він є жителем смт. Карнахуовка. В останній раз, коли його бачили рідні, він попрямував з будинку в особистих справах в напрямку житлового масиву Парус, Діївка-1. Рідним нічого невідомо про його місцезнаходження, вдома його чекає сім'я.

Нагадаємо, що у Дніпрі розшукують 12-річного хлопчика, який вийшов з дому ще 4 серпня. Близько 18:30 він пішов з дому і з тих пір не виходить на зв'язок.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпропетровській області під час святкування випускного вечора школярі масово отруїлися стравами, що подаються.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі біля популярного торгового центру помітили чоловіка, який заманює дітей до себе в машину.