Скандальний мер Франківська, за яким вже тягнеться шлейф "фейл-сторі", знову відзначився: цього разу вмінням підбирати подарунки.

Так, у вівторок, 8 вересня, під час оперативної наради глава КП "Іванофранківськводоекотехпром" Роман Кімачук урочисто отримав мішок цементу.

У цей момент він якраз розповідав про підготовку підприємства до осінньо-зимового періоду.

"На Героїв УПА - розкопка на заїзді четвертий місяць. Деповська - другий місяць. на Галицькй через розкопку не пустили тролейбус", - зауважив Марцінків і вручив підлеглому дивний презент: "Минулого разу була газконтора, тепер найбільше скарг на водоканал. Тримайте мішок цементу, в господарстві знадобиться".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

В п'ятницю, 4 вересня, мер Івано-Франківська Руслан Марцінків, під час брифінгу заявив, що міська рада подала позов до Окружного адміністративного суду Києва проти Кабміну. У заяві місцеві депутати оскаржують внесення міста в "червону зону" карантину.

Незодавно мер Франківська Руслан Марцінків розкритикував карантин в Україні.

Насамперед Марцінків зазначив, що в основному жорсткі заходи карантину вводять у західних регіонах України. У той час, як центральні і східні області знаходяться в "зеленій зоні". При цьому мер Франківська підкреслив, що в цих областях також велика кількість захворювань, однак цього ніхто не помічає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мера міста під Дніпром підкосив коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.uа", подарунки підвели Кернеса під монастир

Також, "Знай.uа" писав, що Кличко залишив киян без зарплат і перевів стрілки