Медик з Франківська Іванна Дидик потужно звернулася до скептиків, які не вірять в коронавірус. Про це вона написала в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що лікар-анестезіолог Івано-Франківської клінічної лікарні Іванна Дидик розповіла, як важко працювати медикам в період пандемії розкритикувала всіх, хто не вірить коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

Перш за все вона зазначила, що професія лікаря вимагає гуманності і максимальної емпатії. Після цього Іванна з ноткою сарказму "передала Привіт" всім, хто носить маски на підборідді, в кишені або взагалі не носить.

"Асім, хто збирається на гучне 200-особливе весілля (бо таке дійство пропустити) чи інше масове збіговисько. Всім, хто не розуміє, що таке соціальна дистанція і антисептик для рук. Так от. Місць у реанімаційному відділенні немає. Всі апарати ШВЛ зайняті. Думайте, панове. Якщо не про інших, то хоча б про себе " - написала Іванна Дидик.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Іванна Дидик, фото: Facebook

Варто зазначити, що головний лікар Івано-Франківської лікарні №1 Тарас Василик дав інтерв'ю, де підкреслив, що в області зросла статистика захворюваності. За його словами, з липня і весь серпень, на стаціонарі, протягом доби знаходиться від 100 до 130 пацієнтів, серед них є і хворі коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікарні Тернополя переповнені, хворих коронавірусом везуть десятками

Як повідомляв портал "Знай.uа", соратник Кличка і депутат Київради Буділов підчепив коронавірус

Також, "Знай.uа" писав, що на Буковині хворий коронавірусом школяр змусив "прогулювати" уроки весь клас