У Німеччині багатодітна мати вбила дітей і стрибнула під потяг. Про це розповіли у виданні "Bild" посилаючись на портал поліції.

Повідомляється, що в Німеччині, в місті Золінген, в поліцію звернулася бабуся, яка стверджувала, що її 27-річна дочка вбила п'ятьох дітей, а шосту дитину забрала з дому. Після цього жінка збиралася покінчити з життям.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з інформацією ЗМІ, жінка кинулася під потяг в сусідньому місті Дюссельдорфі. В даний момент вона знаходиться в лікарні, її стан важкий.

11-річний сни жінки, якого вона забрала з собою, живий. Хлопчик не отримав ніяких фізичних ушкоджень і в даний момент знаходиться разом з родичами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Що послужило причиною такого вчинку жінки не відомо. Поліцейські почали розслідування з метою з'ясувати всі обставини події.

поліція в Німеччині, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві співробітниці Верховної Ради України Антоніни Шпір.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до вбивства жінки.

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпропетровській області чоловік пішов на самогубство, вчинивши самоспалення.