У Франківськ з Риму привезли мощі святого апостола. Про це розповіли в Релігійно-Інформаційній службі України.

Повідомляється, що канонік базиліки Санта Марія Маджоре Іреней Білик доставив мощі святого апостола Андрія Первозванного з Риму у Франківськ.

Читайте Знай в Google News!

"Ми будемо мати мощі саме апостола Андрія, тому що він був серед перших, хто був покликаний і, як свідчать апокрифи, відвідував територію України і тому особливо близький нам по духу – це дуже важливо не тільки для нашої парафії, але міста і Прикарпаття. Адже не дуже багато є мощей такого рівня в наших церквах."- розповів настоятель парафії Стрітення Господнього отець Тарас Нейлюк.

Священики сподіваються, що за допомогою цих мощей, всі жителі регіону, особливо молодь, зможуть отримати особливу духовну підтримку.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Також Ірей Білик провів Літургію вшанування мощей Андрія Первозванного і передав апостольське благословення від Папи Римського Франциска.

"Сьогодні, в найбільше свято Богородиці, яку церква шанує також і як матір апостолів, в ваш прихід прибув з Риму на постійне перебування один з апостолів Христових-Андрій в святих мощах, які з вдячністю Богу і великою радістю передаємо вам на шанування і моління для заступництва і допомоги у всіх потребах і для того, щоб він просив миру для України і всього світу" - сказав Іреней Білик.

ікона Андрія Первозванного, фото: Релігійно-інформаційна служба України

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що до церкви під Запоріжжям пробрався коронавірус

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові "секретар" Ісуса роздавав перехожим гроші

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві священик вирішив розігнати церкву, прикрившись Богом