Житель Калуша врятував потопаючих дітей під час відпочинку. Про це розповіли у виданні "Вікна".

Повідомляється, що Калушанин Віктор Павлів виїхав на Тернопільщину з родиною, щоб відпочити біля річки. Вони вирушили на водойму біля села Устечко Заліщицького району.

Коли сім'я почала шукати місце, де розташувати речі, Віктор почув, як дитина кличе на допомогу і кричить, що тоне. Спершу він подумав, що діти так жартують. Однак пізніше почала кричати дівчинка, яка кликала на допомогу і сказала, що хлопчик не вміє плавати. У той момент дитину вже віднесло течією на середину Дністра, приблизно на 10 метрів від того місця, де він був спочатку.

Читайте Знай в Google News!

При цьому, діти перебували на відпочинку з дорослими, які навіть не помітили того, що відбувається.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Віктор відреагував відразу ж. Спершу він пробіг уздовж берега, а потім стрибнув у річку і поплив до потопаючого хлопчика.

"Коли підпливав, хлопчик щосили бив руками і вже моментами занурювався у воду. Я захопив його під руки ззаду і почав плисти до берега. В цей час побачив каяк, на якому пливли двоє старших людей, а за ними ще одного хлопця з цієї ж компанії, який також не міг собі дати пораду. Тому порадив чоловікові, який не знав, як повести себе, просто дати можливість дитині зачепитися за каяк. Коли я виніс на берег одну дитину, повернувся за іншим."- розповів Віктор.

Після того, як чоловік виніс дітей на берег, до них прибігли дорослі, які в цей час відпочивали. Діти тремтіли і дякували свого спасителя.

Віктор, фото: Вікна

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Запоріжжям на вокзалі знайшли трирічного малюка

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Львовом п'яний підліток підім'яв під колеса школяра

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом зникла юна красуня з довгим волоссям