Стало відомо про те, які таємниці в собі зберігає Франківська Софіївка.

Таким чином, повідомляється, що в Івано-Франківську є величезна кількість мікрорайонів, вулиць, районів, про які практично нічого невідомо. Софіївка якраз таки є одним з таких місць.

Раніше це було село, а зараз вже мікрорайон. І ось, в мережі розповіли деякі загадкові факти.

Директор комунального підприємства» Пам'ять Василь Тимков розповідає, що Софіївка досить своєрідна. Кожен пункт славиться своєю давньою історією, першими згадками про Ні, і так далі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Створили Софіївку в 20-х роках минулого століття, як польську колонію. Практично половина населення була поляками. У 1950 році її приєднали до міста, і виходить, що це село з найкоротшою історією.

Тут були суцільні болотисті місця і тут завершувалася межа міста, біля меморіалу воїнам-червоноармійцям була кінцева зупинка автобусного маршруту №2, автобус тут розвертався і повертався до вокзалу.

На місці, де раніше було болотисте озеро, зараз розташовується гімназія під номером 3. Раніше туди кидали тіла українців.

У Софіївці є чимало місць, які потребують дослідження та вивчення. Однак тут ростуть одна багатоповерхівка за одною. Можливо, саме тут заховано ще чимало тіл жертв НКВС. Однак мешканці новобудов про це вже ніколи не дізнаються.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.иа", підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного львів'янина хочуть " відмазати"

Також, "Знай.иа" писав, що у Запоріжжі спіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.