Стало відомо, що на Прикарпатті зникла неповнолітня дівчинка. Перші подробиці і особливі прикмети.

Таким чином, повідомляється, що зникла вона в четвер, 27 серпня. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції. Відділ ювенальної превенції УПД ГУНП Івано-Франківської області розшукує малолітню жительку села Реп'янка, що в Івано-Франківській області.

Брійовська Юлія Олегівна 2007 року народження. Близько сьомої години вечора, вчора, вона вийшла з дому для того, щоб погуляти з собакою. І ось, до сих пір вона не повернулася.

З особливих прикмет: зріст близько 150 сантиметрів, худої статури, волосся русяве, довге. Була одягнена в сірі спортивні штани, а також тапочки зеленого кольору.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місця знаходження малолітньої Юлії, просимо негайно телефонувати на лінію «102» або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0980155424 або 0673362775.