В Івано-Франківську зможуть почути биття серця ненароджених малюків. Про це розповіли на сторінці Міського перинатального центру Івано-Франківської міської ради у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в міському перинатальному центрі Івано-Франківської міської ради придбали чотири нових кардіотокографа, які дозволять відстежити стан здоров'я малюка знаходиться ще в утробі матері.

Читайте Знай в Google News!

"Кардіотокограф або фетальний монітор є ефективним засобом спостереження і діагностики стану плода в утробі матері до пологів."- сказано в повідомленні.

Завдяки цим приладам медики зможуть спостерігати за серцебиттям плода і скороченнями матки вагітної жінки. Це дозволить їм об'єктивно оцінити стан плода під час пологів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

повідомлення перинатального центру Івано-Франківська: Facebook

До повідомлення також додали фотографії, на яких можна побачити нові прилади, які закупили в перинатальному центрі.

Кардіотокографи перинатального центру Івано-Франківська: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що харків'яни обурені дотриманням карантинних заходів у дитячій поліклініці. Як виявилося, медзаклад не оснащений ні милом, ні антисептиком.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Кривому Розі одна з лікарень відзначилася Умовами, в які селить пацієнтів.

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі активістка розповіла, що лікар вимагав гроші за проходження медичного огляду для її доньки.