В Івано-Франківську під мостом до острова кохання засяяло велике серце. Про це розповів очільник міста Руслан Марцінків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що на мосту, який веде до острова Кохання на міському озері Івано-Франківська розмістили освітлення.

Читайте Знай в Google News!

Дві половини мосту освітлені національними кольорами: синім і жовтим. У центрі, де ці кольори сходяться, під мостом розташоване велике серце червоного кольору з гаслом, який говорить про любов до Івано-Франківська.

"На Острові Кохання засяяло серце. Це наше визнання Івано-Франківську в тому, що ми його любимо. А закохані, які будуть приходити сюди, тепер будуть відчувати зв'язок не тільки один з одним, але і з містом, що їх поєднало" - написав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Сообдщение Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

До повідомлення він додав кілька знімків, на яких можна помітити, як сяє освітлення моста до острова любові вночі.

Варто зазначити, що освітлення на мосту до острова любові розмістили в рамках проекту по заміні освітлення та електромереж у всьому Івано-Франківську.

Серце під мостом в Івано-Франківську, фото: Facebook Руслан Марцінків

Серце під мостом в Івано-Франківську, фото: Facebook Руслан Марцінків

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Чернівцях тролейбуси перестали курсувати після того, як співробітники патрульної поліції намагалися притягнути до відповідальності водія

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'яни обурені дотриманням карантинних заходів у дитячій поліклініці. Як виявилося, медзаклад не оснащений ні милом, ні антисептиком.

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі на одному з житлових масивів жителі скаржаться на звалище, яке утворилося у дворі їхнього будинку.